Liga I la futsal a programat luni ultimele partide ale etapei a 4-a, o rundă în care Autobergamo Deva a bifat un nou succes, al patrulea din tot atâtea partide! Informatica Timişoara, vicecampioana României, a învins şi ea, confirmând că startul slab de sezon, două înfrângeri în primele două etape, nu a fost decât un accident.

Încălzire pentru "Liga Campionilor"

Runda a debutat în Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj, acolo unde gazdele de la Clujana, fără niciun punct în această ediţie de campionat, au primit vizita campionilor de la City’US Târgu Mureş. Trupa tandemului Cosmin Gherman – Lucian Nicuşan s-a impus clar, 6-1 (3-0), City’US ajungând astfel la a treia victorie în acest sezon. Au marcat pentru campioni Csala Zsolt (3), Cristian Cardenas, Răzvan Togan și Mario Duque.

"Cel mai important e că jocul echipei e în creştere, ambiţia băieţilor de asemenea", a declarat Cosmin Gherman. Luna viitoare, City’US Târgu Mureş va debuta în noul sezon al UEFA Futsal Cup, Liga Campionilor la futsal.

Meci spectaculos la Reşiţa între Muncitorul şi CS United Galaţi. Locul 3 anul trecut, United s-a impus cu 5-4! Victorie clară în această rundă pentru echipa lui Marian Şotârcă, Dunărea Călăraşi, 5-1, acasă, cu CS KSE Târgu Secuiesc.

"Avem de luat o revanşă etapa viitoare"

Autobergamo Deva, deţinătoarea Cupei României, pare de neoprit. După ce în primele două runde a trecut de vicecampioana Informatica Timişoara, chiar pe Bega, şi de campioana City’US Târgu Mureş, iar în etapa a treia a învins la Târgu Secuiesc cu 11-1, trupa lui Florin Ignat a mai făcut o victimă în ultimul meci al rundei, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Autobergamo s-a impus, pe teren propriu, cu 5-1 în faţa echipei Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.

"A fost greu, foarte greu. Ne-am desprins abia pe final. Aşa e, avem un start bun. Dar nu startul contează. Şi anul trecut am avut un tur de campionat aproape perfect, dar nu a fost decisiv. Suntem maturi, nu cădem în plasa rezultatelor, nu ne îmbătăm cu apă rece! Campionatul e lung. Vor fi multe surprize", avertizează Florin Ignat, antrenorul-jucător al liderului Autobergamo Deva.

Etapa viitoare, Autobergamo merge la Galaţi, pentru derby-ul cu CS United. "Avem de luat o revanşă după ce am pierdut în faţa gălăţenilor în finala mică a sezonului trecut", anunţă Ignat. Autobergamo şi United au jucat şi finala Cupei României sezonul trecut, finală câştigată de gruparea din Deva, scor 3-2.

Iată rezultatele etapei a 4-a:
CFF Clujana Cluj – CS City’us Târgu Mureş 1 – 6
Muncitorul Reşiţa – CS United Galaţi 4 – 5
Dunărea 2005 Călăraşi – C.S. KSE Târgu Secuiesc 5 – 1
CSM Politehnica Iaşi – Informatica Timişoara 3 – 6
Autobergamo Deva – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 5 – 1
Spicom Sfântu Gheorghe a stat

Etapa viitoare, a 5-a:
1 octombrie
ora 17.00
C.S. KSE Targu Secuiesc – CFF Clujana Cluj
ora 18.00
CS City’us Târgu Mureş – CSM Politehnica Iaşi
3 octombrie
ora 18.00
CS United Galaţi – Autobergamo Deva
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Dunărea 2005 Călăraşi
Informatica Timişoara – Spicom Sfântu Gheorghe