Sursa foto: fmf.md

Naționala de fotbal pe plajă a României a învins sâmbătă reprezentativa Norvegiei, în primul meci din cadrul mini-turneului pentru locurile 9-11 de la Euro Beach Soccer League – Divizia B.

România s-a impus în fața Norvegiei la loviturile de departajare, scor 5-3. La finalul celor trei reprize scorul a fost egal 1-1, marcatori fiind Petru-Mihai Voica, respectiv Jorgen Jalland. Scorul a rămas neschimbat și după cele trei minute de prelungiri, astfel că învingătoarea s-a decis la penalty-uri.

Scorul la penalty-uri: Iulian-Augustin Răvoiu (1-0), Jorgen Jalland (1-1), Gheorghe Andrescu (2-1), Johan Salveson (2-2), Florea-Ionuț Boață (3-2), Pak Ling Li (3-2, a apărat portarul), Enis Bolat (4-2), Fredrik Nilsen (4-3), Valentin Dumitrică (5-3)

Componența echipelor

România: 1.Valentin Dumitrică, 2.Iulian-Augustin Răvoiu, 3.Alexandru Vieru, 9.Florea-Ionuț Boață, 12.Petre Bolojan

Rezerve:  5.Gheorghe Andrescu, 6.Petru-Mihai Voica, 11.Enis Bolat, 20.Robert-Mihai Pîslaru

Norvegia: 1.Martin Jorgensen, 4.Jorgen Jalland, 8.Rune Kandal, 10.Pak Ling Li, 14.Johan Salveson

Rezerve: 22.Espen Lillesater, 2.Fredrik Nilsen, 16.Fredy Bidro, 18.Havard Gaare

Arbitru: Oleg Cebotari (Moldova), al doilea arbitru: Matthieu Dor (Franța), al treilea arbitru: Octavian Cepoi (Moldova), timekeeper: Ozcan Sultanoglu (Turcia)

Tot astăzi, Norvegia a fost învinsă și de Suedia, scor 3-2, astfel că Suedia și România se vor înfrunta mâine pentru clasarea pe locul 9 la Euro Beach Soccer League – Divizia B.

Rezultatele României în faza grupelor:

28 iulie: România – Estonia 3-8

29 iulie: România – Norvegia 4-2

30 iulie: Cehia – România 4-1