Formația „U” Olimpia Cluj, campioana României și liderul Ligii 1 feminin, a anunțat transferul a trei jucătoare. Este vorba despre două fotbaliste din Statele Unite ale Americii și una din Franța.

Clubul a legitimat alte trei noi jucătoare care se vor alătura lotului pentru partidele din campionat, dar, în special, pentru campania din Champions League”, scrie site-ul oficial al grupării ardelene.

Erin Louise Seppi, 22 de ani, portar, a fost legitimată ultima dată la echipa FC Bucks ECNL (Elite Clubs National League) din Pennsylvania, scrie site-ul oficial al echipei clujene, unde Erin Louise Seppi a declarat: „A fost întotdeauna un vis al meu să joc fotbal profesionist în Europa și să evoluez în Liga Campionilor. A avea ocazia de a face acest lucru cu U Olimpia Cluj este acel vis devenit realitate. Știu că U Olimpia Cluj  produce jucătoare foarte talentate și muncitoare și sunt mai mult decât entuziasmată să joc alături de ele! Să trecem la treabă!

Brianna Mclean Curtis este mijlocaș central și are 23 ani. Ca și Erin Louise Seppi, Brianna Mclean Curti vine în România după o scurtă experiență în Italia, la echipa US Ladispoli Calcio Feminile. În Stateke Unite a evoluat la Colorado Rush, în Elite Clubs National League.

Sunt foarte încântată de oportunitatea de a-mi continua cariera de fotbalistă alături de super jucătoarele și antrenorii de la U Olimpia Cluj! Acesta este un vis devenit realitate și un moment pe care îl aștept de când eram junioară! Sunt mândră să joc la acest club”, a spus, pentru site-ul oficial al ardelencelor, Brianna Mclean Curtis.

Macuiba Cloé, fundaș, 21 de ani, a ales să joace în România unde își continuă studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj. Cloé a început fotbalul alături de băieții de la Val d’Allier în prima divizie până la vârsta de 15 ani. A participat la Cupa Națională de la Claire Fontaine cu echipa feminină din Auvergne, apoi s-a  alăturat echipei naționale de fotbal feminin U19. Din pacate, cariera ei a fost întreruptă câteva luni, din cauza unei accidentări la genunchi. Înainte de transferul la „U” Olimpia Cluj, Macuiba Cloé a evoluat timp de un an la Clermont Foot Féminin în Franța.

„Îmi doresc continuarea carierei de jucătoare de fotbal aici în România la Cluj Napoca și abia astept să pot evolua alături de noile mele colege”, a spus Macuiba Cloé pentru site-ul oficial al clubului „U” Olimpia.


ARTICOL DE ADI DOBRE