Foto: Facebook - U Olimpia Cluj

Clubul Universitatea Olimpia Cluj a anunțat că a ajuns la un acord privind transferul jucătoarei Teodora Meluță (21 ani).

Teo Meluță urmează să evolueze din acest retur la formația FF Lugano 1976, în Liga 1 de fotbal feminin a Elveției.

Meluță a jucat la “U” Olimpia Cluj de la vârsta de 15 ani, câștigând alături de gruparea clujeană cinci titluri consecutive de campioană și două Cupe ale României.

“Mulțumim Teodorei Meluță pentru toate realizările alături de clubul nostru, succes în continuare și o așteptăm oricând acasă!”, se arată într-un comunicat al Universității Olimpia Cluj.

Fundașul echipei naționale feminine a României a scris, pe Instagram, un mesaj de mulțumire pentru echipa la care a jucat timp de șase ani.

“Pe curând.
Au fost 6 ani plini de emoție și de mândrie, de fericire dar și de tristețe! Sunt fericită că am făcut parte din familia Olimpia, ca am reușit să îmbrac echipamentul campioanei României, că am reușit să câștig titluri și Cupe ale României împreună cu această echipă! 6 ani în care am trăit toate emoțiile posibile. Venirea la Cluj a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat și datorită Olimpiei sunt jucătoarea de astăzi. Le mulțumesc părinților că m-au susținut și mă susțin tot timpul pentru orice decizie iau. O parte din sufletul meu o să rămână mereu la Cluj! Acum urmează un nou capitol în viața mea și abia aștept sa văd ce îmi oferă viața!”, a scris Teo Meluță pe contul său de socializare.