In cursul acestei dimineti, printr-un comunicat oficial, clubul Olimpia UT Cluj – Napoca anunta finalizarea negocierilor privind transferul la Olimpia a internationalei Fanny Vago, cea mai buna jucatoare din Nationala Ungariei.

Fanny, este fica fostului selectioner al Ungariei, Attila Vago, s-a nascut la Szeged in Ungaria, are varsta de 22 de ani, 1.70 m inaltime si poate juca atat in linia de mijloc, cat si in atacul echipei.

Negocierile cu delegatia maghiara au fost purtate de Presedintele Executiv al clubului Olimpia dl. Alin Cioban si de directorul sportiv, dl. Ban Sandor , care s-au aratat extrem de incantati si de optimisti in ceea ce priveste viitorul jucatoarei la Cluj Napoca. De altfel, dl. Alin Cioban a declarat pentru site-ul nostru urmatoarele:

“ L-am sunat in aceasta dimineata pe dl Mirel Albon, care se afla la Mogosoaia impreuna cu Nationala U 15 a Romaniei si i-am transmis cu bucurie ca la Olimpia Cluj va juca incepand cu data de 22 februarie, sufletul si inima Nationalei Ungariei: Fanny Vago . Au fost doua zile de negocieri, zile in care am avut placerea sa cunosc o persoana deosebita care este Attila Vago, tatal jucatoarei, dar sa si descopar in Fanny, un caracter aparte, dincolo de sportiva inteligenta si deosebit de talentata . De mai bine de un an urmarim evolutia acestei jucatoare, ne-am dorit transferul ei inca din vara anului trecut, insa este bine ca s-a realizat si acum. Abia astept sa vad primul meci cu Fanny Vago si Lunca in atac sustinute de Vatafu, Voicu, Bortan si Iusan in linia de mijloc .Daca mai socotim forma si determinarea in pregatire a jucatoarei Mara Batea, precum si faptul ca Mihaela Ciolacu va avea drept de joc in Champions League, sunt curios ce echipa ne va mai lua mingea. Pentru suporterii Olimpiei, tin sa anunt ca nu va fi ultimul transfer al acestei perioade de mercato, a doua jucatoare straina, titulara de Echipa Nationala, urmand sa semneze cel mai probabil in data de 23 februarie cu echipa noastra .”

Contactat telefonic, pentru a consemna primele impresii in ceea ce priveste acest transfer dl. Mirel Albon, a declarat : “Orice antrenor ar trebui sa fie fericit dupa perfectarea unui asemenea transfer. Consider ca Olimpia intra intr-o noua era, aceea in care jucatoare de top din Europa doresc sa joace la Cluj.Acum, chiar putem visa la “primavara” Champions League !”

www.olimpiacluj.ro