Timișoara. Echipa de fotbal feminin de la CFR Timișoara are o soartă care atârnă de un fir de ață. Soarta ”leopardelor vișinii” depinde de o decizie a tribunalului din Timișoara, în funcție de care echipa va mai continua sau nu în Superliga de fotbal feminin.

Astfel, conducerea echipei a ceut deja amânarea primului meci oficial din 2015. CFR Timișoara ar trebui să joace în data de 28 februarie cu ASA Târgu-Mures, dar procesul pentru a anula deciziile date de FRF în favoarea fostei jucătoare Ioana Stroia va avea loc în 15 martie. Am cerut amânarea meciului cu Târgu-Murel, după data de 15 martie, pentru că atunci avem procesul cu Stroia. Dacă pierdem, nu are rost să continuăm și vedem ce facem din vară, pentru că așa, ne tot depunctează, nu are rost să mai cheltuim cu meciurile, a explicat președintele Constantin Nedela.

CFR Timișoara a pierdut deja 8 puncte din cele câștigate în teren, după litigiile cu Ioana Stroia, Alexandra Despa și Andreea Herczeg, care și-au cerut drepturile financiare pentru returul sezonului trecut. Dacă se va ajunge la încă două depunctări, echipa va fi exclusă din campionat. După etapa din 28 feburarie, campionatul Superligii oricum se întrerupe, din cauza programului echipelor naționale. Meciul de acasă al CFR Timișoara cu Olimpia Cluj e programat pentru data de 22 martie.

 

Sursa : www.oradetimis.oradestiri.ro