Trei dintre componentele naționalei de fotbal a României au sărbătorit marți, echipate corespunzător, absolvirea facultății! Andreea Corduneanu, Mara Bâtea și Adina Giurgiu au lăsat echipamentul de joc și au îmbrăcat roba de absolvire!

Cele trei au mărturisit că în timpul ceremoniei au avut emoții mai mari decât în timul unui meci de fotbal. Andreea, alintată de toată lumea „Duți”, Mara și Adina au încheiat în acest an cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj.

„Mă simt împlinită! Au fost câțiva ani grei, în care am încercat și am reușit să împăcăm fotbalul cu școala! Cel mai greu a fost în perioada examenelor, când trebuia să învățăm, să mergem la antrenamente, uneori să și jucăm. Dar am găsit mereu o cale de mijloc. Sunt foarte fericită, mai ales că la ceremonia de absolvire i-am avut alături pe tatăl și pe fratele meu”, a declarat, pentru www.frf.ro, Andreea Corduneanu, cea care în ultima jumătate de an a evoluat în Elveția, pentru formația FC Aire-Le-Lignon Feminin, unde mai sunt legitimate alte două românce, Roxana Oprea și Daniela Gurz.

Andreea Corduneanu, Mara Bâtea și Adina Giurgiu vor deveni astfel profesoare de sport! „Am absolvit și cursurile Cursurilor de Antrenori pentru Licența B, dar nu mă gândesc deocamdată la o carieră de profesor sau de antrenor. Vreau să mă concentrez doar pe fotbal”, a mai spus Andreea Corduneanu, care luna viitoare, pe 26, va împlini 22 de ani.