Superliga Naţională la fotbal feminin a programat în acest week-end partidele etapei a doua.
Runda a debutat la Odorhei, acolo unde NAVOBI Iaşi, revelaţia sezonului trecut (locul 3), nu a reuşit decât o remiză, 1-1, în faţa unei echipe ambiţioase, Vasas, care în prima rundă pierduse la scor, 0-11, pe terenul deţinătoarei Cupei României, ASA Târgu Mureş. NAVOBI nu l-a avut pe bancă pe antrenorul Adrian Ambrosie, plecat cu naţionala României U17 în Serbia, acolo unde tricolorele mici joacă în preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor, competiţie care va fi găzduită de Cehia.

Real Craiova s-a impus în această etapă în deplasare, la Baia Mare, 3-1 cu Independenţa. Oltencele au ajuns la al doilea succes consecutiv şi se află în fruntea clasamentului, alături de Olimpia Cluj.

Campioana României a jucat la Bucureşti, cu FC Fair Play, un meci pe care Olimpia l-a dominat de la un capăt la celălalt, impunându-se cu scorul de 9-0! Pe o ploaie măruntă, elevele selecţionerului Mirel Albon au luat în serios meciul cu fetele de la Fair Play, în ciuda câtorva absenţe. Pentru cele mai multe dintre jucătoarele Olimpiei, componente ale primei reprezentative, disputa din "Grozăveşti" a fost una utilă în perspectiva "dublei" de baraj cu Portugalia, de luna viitoare.

CFR Timişoara, care nu a disputat meciul cu NAVOBI Iaşi din prima etapă (acesta fiind amânat), a debutat în forţă în noul sezon, succes în deplasare, 7-1 cu Heniu Prundu Bârgăului.
Partida ASA Târgu Mureş – CSS Târgovişte a fost reprogramată.

Etapa viitoare, a treia, e programată în week-end. Iată programul:
Clubul Sportiv Real Craiova – ASA 2013 Târgu Mureş
Olimpia Cluj – Independenţa Baia Mare
CFR 1933 Timişoara – Asociația „Fotbal Club Fair-Play” Bucureşti
Navobi Iaşi – Heniu Prundu Bârgăului
CSS Târgovişte – Vasas Femina Odorhei