Campioana României încă de la înființare, Olimpia UT Cluj-Napoca nu se dezminte și câștigă titlul și anul acesta.

După un sezon de Superligă terminat la egalitate de puncte cu veșnica sa rivală și totodată vice-campioana din anii trecuți, ASA Târgu Mureș,  și decis în play-off, Olimpia a devenit pentru a cincea oară consecutiv Campioană Națională cu o etapă înainte de finalul sezonului 2014-2015 cu 5 puncte avans.

Premierea campioanelor a avut loc imediat după partida din Semifinala Cupei României în care protagosniste au fost cele două echipe ale Olimpiei. Olimpia I și Olimpia II au contribuit prin această performanță la scrierea istoriei fotbalului românesc, întrucât întâlnirea în semifinalele Cupei României a două echipe de la același club este un eveniment unic în România până în acest moment.

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a fost impresionat de parcursul Olimpiei de până acum și a ținut să felicite campioanele personal, fiind prezent la festivitatea de premiere. Tot el a fost și cel care a înmânat Olimpiei medaliile și titlul de Campioană Națională a sezonului competițional 2014-2015.

emil boc - meluta

Titlul de golgeter a ajuns tot la Cluj, Alexandra Lunca  fiind cea care a înscris cele mai multe goluri în acest sezon competițional și anume 32 de goluri, fiind urmată îndeaproape de mijlocașul Olimpiei, Andreea Voicu – 28 de goluri.

cici golgeter

Deși este deja Campioana României și se gandește la UEFA Women’s Champions League, Olimpia mai are de disputat încă 2 meciuri din cadrul acestui sezon: ultimul meci din play-off-ul Superligii în deplasare la ASA Târgu Mureș în 24 Mai de la ora 11:00 și Finala Cupei României.

Finala Cupei României a fost stabilită pe 3 iunie, la Bistrița, pe stadionul Gloria.

Până în acest moment este cunoscută doar o finalistă deoarece cealaltă semifinală a Cupei României dintre ASA Târgu Mureș și Fair Play București se va disputa doar în 27 Mai la București.

11110971_835036806585146_5866667143241666971_n