Echipa feminină de fotbal Navobi Iaşi a încheiat sezonul cu un nou rezultat de excepţie. Fetele pregătite de Adrian Ambrosie s-au clasat pe locul 3 la "Balkan Women’s Football Tournament” şi au intrat în posesia medaliilor de bronz, după ce au câştigat finala mică a competiţiei desfăşurate în Grecia, la Alexandropolis. În meciul decisiv pentru podium, Navobi a învins cu scorul de 1-0 echipa bulgară Olympia Sofia, unicul gol fiind marcat de Loredana Nica în minutul 90+3.

În meciurile disputate în faza grupelor, Navobi a remizat cu formaţiile ZFK Masinac Nis (Serbia) şi FC PAOK Salonic (Grecia), 1-1 în ambele întâlniri. În ciuda oboselii acumulate în primele două jocuri disputate în zile consecutive, fetele de la Navobi au dominat meciul din finala mică cu echipa sofiotă şi s-au impus meritat, în prelungiri, prin golul Loredanei Nica, la capătul unei acţiuni iniţiate de Andreea Grigoraş. "Turneul a fost unul foarte dificil, un test de rezistenţă şi voinţă a jucătoarelor care au luptat, la propriu, până în ultimul minut şi care au reprezentat cu demnitate clubul Navobi dar şi tricolorul românesc. A fost o onoare să auzim la final de meci scandându-se din tribune « România, România! ». Locul 3 este cu atât mai meritoriu cu cât, în toate cele 3 meciuri disputate, fetele noastre nu au pierdut niciunul, deşi au întâlnit echipe mult mai titrate, campioane actuale sau în trecut ale Greciei, Serbiei ori Bulgariei”, a declarat Adrian Ambrosie, managerul clubului Navobi.

Lotul echipei Navobi la turneul din Grecia:
Portari: Mirela Abălașei, Cătălina Cojocaru, Andreea Bărău, Andreea Sighiartău;
Apărători: Ștefana Ciobanu, Maria Caia, Iulia Zamfir, Iulia Mera, Andreea Scorțanu, Larisa Ambrosie (căpitan), Monica Bențoiu;
Mijlocași: Ana Foia, Nicoleta Deca, Rahela Gangal, Ana Maria Proca, Adina Rognean, Georgiana Ilaș, Elena Răduc;
Atacanți: Teodora Plăcintă, Artimeza Ciubotariu, Andreea Grigoraș, Loredana Nica, Corina Musteață, Diana Petrescu

Rezultatele înregistrate la Cupa Balcanică din Grecia:

ZFK Masinac Nis (Serbia) – CS Navobi Iaşi 1-1
Au marcat: Nina Stankovic (5) – Loredana Nica (45)

CS Navobi Iaşi – FC PAOK Salonic (Grecia) 1-1
Au marcat: Teodora Plăcintă (44) – Monica Benţoiu (30, autogol)

CS Navobi Iaşi – FC Olympia Sofia (Bulgaria) 1-0
A marcat: Teodora Nica (90+3)