Reprezentativa feminină a României va debuta în această toamnă în prima ediție a Ligii Națiunilor, competiție care o poate aduce mai aproape de o calificare la un turneu final, WEURO 2025 din Elveția!

Tricolorele pregătite de Cristian Dulca vor începe parcursul european în Croația, unde vor întâlni reprezentativa similară la Varazdin, pe 22 septembrie, de la ora 21:15!

Duelul cu Finlanda se joacă pe ”Arcul de Triumf”! 

După partida cu reprezentativa Croației, naționala feminină revine în țară, unde pe 26 septembrie, de la ora 19:00, va întâlni selecționata Finlandei. Tricolorele vor disputa partida cu principala contracandidată la primul loc pe cocheta arenă bucureșteană ”Arcul de Triumf”, care le-a găzduit partidele din ultimul an.

Biletele pentru acest meci au prețul general de 10 RON în tribune și 50 RON acces VIP! Biletele sunt disponibile pe bilete.frf.ro și în aplicația Fan Arena by FRF. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor „Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

PROGRAMUL JOCURILOR DIN LIGA NAȚIUNILOR:

22 septembrie 2023: Croația – ROMÂNIA, Finlanda – Slovacia
26 septembrie 2023ROMÂNIA – Finlanda, Slovacia – Croația

27 octombrie 2023ROMÂNIA – Slovacia, Finlanda – Croația
31 octombrie 2023: Slovacia – ROMÂNIA, Croația – Finlanda

30 noiembrie 2023: Finlanda – ROMÂNIA, Croația – Slovacia
5 decembrie 2023ROMÂNIA – Croația, Slovacia – Finlanda