Millie Bobby Brown, tânăra actriță din serialul de succes „Stranger Things” nominalizată de două ori la premiile Emmy, s-a alăturat campaniei Împreună ”We play Strong”.

Brown își dorește să inspire fetele care joacă fotbal, sport pe care îl practica și ea alături de familie în copilărie. ”Am crescut jucând fotbal cu familia mea, astfel că am fost foarte fericită când UEFA m-a contactat pentru a mă alătura acestei echipe minunate. Ceea ce m-a atras la această campanie a fost că nu este concentrată doar pe fotbal, ci și pe valori foarte importante în viață, cum ar fi prietenia, construirea încrederii, munca în echipă, egalitate”.

Pentru a marca acest parteneriat, Millie a mers la antrenamentul unei echipe locale din Londra, participând la sesiunea de pregătire alături de acestea. ”A fost foarte frumos și amuzant să lovesc mingea alături de aceste fete minunate. E un sentiment foarte plăcut să faci parte dintr-o echipă așa puternică și unită ca aceasta”.

Prin intermediul campaniei Împreună #WePlayStrong, UEFA își propune să tranforme fotbalul într-un sport mai relevant și aspirațional pentru fetele tinere. Această campanie face parte dintr-un plan strategic care se desfășoară pe o perioadă de 5 ani și are drept principal obiectiv transformarea fotbalului în sportul numărul 1 practicat de fetele și femeile din cele 55 de asociații naționale.