În perioada 17-27 septembrie, naționala feminină a României va disputa primele jocuri din istorie în Liga Națiunilor, competiție care debutează în această toamnă cu prima ediție. Vom fi alături de tricolore pe toată durata cantonamentului de pregătire, atât în țară, cât și în deplasare în Croația! Fii la curent cu toate noutățile din tabăra tricolorelor!

22 septembrie, ora 21:15: CROAȚIA – ROMÂNIA, în direct pe Digi Sport 2 și FRF TV 

26 septembrie, ora 19:00: ROMÂNIA – FINLANDA, în direct pe Digi Sport 2 și FRF TV! BILETE DISPONIBILE AICI! 

22 SEPTEMBRIE

⏰ 08:30

Bună dimineața din ziua primului meci în Liga Națiunilor! Meciul contra Croației este programat astăzi, 22 septembrie, de la ora 21:15! În direct pe Digi Sport 2 și FRF TV!

21 SEPTEMBRIE

⏰ 20:15

Tricolorele au desfășurat în această seară antrenamentul oficial. Deși întuneric afară, temperatua a fost perfectă pentru o sesiune bine-venită! Începem numărătoarea inversă până la primul joc din Liga Națiunilor!

Suntem cu ochii pe obiectivul pe care ni l-am pus: numărul maxim de puncte în partida cu Croația!

Mâine, 22 septembrie, ora 21:15: Croația – România, în direct pe Digi Sport 2 și FRF TV!

⏰ 13:30

Înainte de masa de prânz, jucătoarele naționalei au avut parte de o ședință de analiză a primei adversare din Liga Națiunilor: Croația!

⏰ 12:20

Andreea Părăluță, unul din cei trei portari ai naționalei feminine, a vorbit în exclusivitate despre perioada de recuperare, obiectivele primei campanii din Liga Națiunilor și despre inițiativa – Modele de femeie 2023.

Vezi interviul integral pe FRF TV.

⏰ 09:00

Tricolorele au ajuns azi noapte în Varaždin, Croația! Astăzi urmează să punem la punct ultimele detalii înainte de prima confruntare din Liga Națiunilor! Vezi călătoria naționalei feminine aici.

Croația – România se vede LIVE mâine, 22 septembrie, de la ora 21:15 pe Digi Sport 2 și FRF TV!

20 SEPTEMBRIE

⏰ 20:30

Tricolorele s-au îmbarcat spre primul meci din Liga Națiunilor! Acestea vor ateriza la Zagreb, de unde vor continua călătoria până în Varaždin, localitate care va găzdui partida de debut cu naționala Croației! Partida Croația – România din 22 septembrie, se vede LIVE pe Digi Sport 2 și FRF TV! #HaiRomania

⏰15:30

Cristian Dulca, selecționerul naționalei feminine, a vorbit în exclusivitate despre obiectivele pentru Liga Națiunilor, competiție care debutează în această toamnă și în fotbalul feminin. Dincolo de direcțiile setate, Dulca a analizat și primii doi adversari din această toamnă, Croația și Finlanda!

Urmărește interviul integral AICI!

⏰11:00

Tricolorele au desfășurat în această dimineață ultimul antrenament înainte de deplasarea în Croația pentru primul joc din Liga Națiunilor! Meciul de vineri, 22 septembrie, se vede LIVE pe Digi Sport 2 și FRF TV!

⏰10:00

4 antrenamente în două zile cu un singur gând: să obținem victoria în meciul de debut în Liga Națiunilor!

19 SEPTEMBRIE

⏰18:00

Încheiem ziua cu un antrenament axat pe intensitate și concentrare! Chiar dacă ploaia și-a făcut apariția, acest lucru nu le-a oprit pe tricolore din a-și duce antrenamentul la bun sfârșit!

Mâine după-amiază este programată prima deplasare a campaniei! Meciul cu selecționata similară a Croației se vede în direct pe Digi Sport 2 și FRF TV!

⏰11:00

Continuăm pregătirea pentru meciul cu Croația din deplasare! Tricolorele sunt concentrate pe un singur obiectiv: număr maxim de puncte!

08:30

Tricolorele și-au început ziua cu vizita medicală, pentru a se asigura că totul este în regulă înainte de deplasarea în Croația! Au mai rămas doar 3 zile până la primul meci din Liga Națiunilor cu Croația!

18 SEPTEMBRIE

18:30

Seara le-a prins pe tricolore pe terenul de fotbal, în toiul antrenamentului. În formulă completă, ultimele detalii sunt puse la punct înaintea jocului cu Croația din deplasare!

Prima confruntare din Liga Națiunilor va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 2 și FRF TV!

14:00

Naționala feminină a ajuns la Federația Română de Fotbal unde astăzi a avut lansarea proiectului #ModelDeFemeie – proiect pentru normalizarea prezenței femeilor în fotbal și oriunde.

Află mai multe detalii AICI.

17 SEPTEMBRIE

19:00

Pregătirea pentru duelul cu Croația a început! Tricolorele au desfășurat astăzi primul antrenament al acțiunii. Concentrarea este la cote maxime, iar ochii sunt ațintiți pe obiectiv: numărul maxim de puncte!

12:00

Primele tricolore au ajuns la Mogoșoaia și încep preăgtirile pentru antrenamentul din această după-amiază! Urmează 4 zile de pregătire în țară înainte de deplasarea în Croația, care va marca debutul nostru în Liga Națiunilor!

Lotul convocat de selecționerul Cristian Dulca pentru jocurile lunii septembrie:

PortariAndreea Părăluță (Levante UD / Spania), Camelia Ceasar (AS Roma / Italia), Mirela Pop-Ganea (Farul Constanța);

FundașiBrigitta Goder (Ferencvarosi TC / Ungaria), Cristina Botojel (Fortuna Hjorring / Danemarca), Erika Gered (Diosgyori VTK / Ungaria), Alexandra Tunoaia (Brescia Calcio Femminile / Italia), Claudia Bistrian (ACS Banat Girl), Teodora Meluță (Politehnica Timișoara), Antonia Bratu (Politehnica Timișoara);

MijlocașiIoana Bortan (Farul Constanța), Olga Iordăchiuși (Farul Constanța), Ioana Bălăceanu (Universitatea Cluj), Giorgiana Vasile (CS Gloria 2018 BN), Andrea Herczeg (FK Csikszereda Miercurea Ciuc), Ana Vlădulescu (Haladás-Viktoria FC / Ungaria), Ștefania Vătafu (RSC Anderlecht / Belgia), Mădălina Tătar (Vitória Sport Clube / Portugalia)Florentina Istrate (Farul Constanța), Genoveva Roșie (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud);

AtacanțiLaura Rus (Farul Constanța), Mara Bâtea (Universitatea Cluj), Carmen Marcu (Universitatea Cluj), Cristina Carp (Young Boys Berna/Elveția)

*Mădălina Tătar a suferit o accidentare la jocul din acest weekend la echipa de club și nu va fi disponibilă pentru aceste jocuri. În locul său a fost convocată Genoveva Roșie, de la CS Gloria 2018 BN! 

PROGRAMUL JOCURILOR DIN LIGA NAȚIUNILOR:

Tricolorele încep aventura europeană din Liga B, fiind repartizate în Grupa B2, alături de Finlanda, Slovacia și Croația!

22 septembrie 2023: Croația – ROMÂNIA, Finlanda – Slovacia
26 septembrie 2023ROMÂNIA – Finlanda, Slovacia – Croația

27 octombrie 2023ROMÂNIA – Slovacia, Finlanda – Croația
31 octombrie 2023: Slovacia – ROMÂNIA, Croația – Finlanda

30 noiembrie 2023: Finlanda – ROMÂNIA, Croația – Slovacia
5 decembrie 2023ROMÂNIA – Croația, Slovacia – Finlanda