România a pierdut cu 0-2 meciul cu Polonia disputat joi, în etapa inaugurală a Grupei 1 din prima fază a preliminariilor Campionatului European pentru junioare Under 19 – Irlanda de Nord 2017. Ambele goluri ale confruntării de la Wronki, de pe stadionul ”Amica”, au fost marcate în repriza secundă. Scorul a fost deschis de Agnieszka Jedrzejewicz, în minutul 47, iar Roksana Ratajczyk a majorat diferența, în minutul 70.

Selecționerul Florin Bugar a trimis în teren următoarele jucătoare: Georgiana DÂRLE – Carmen CIOBANU (55, Diana GRECU), Teodora MELUȚĂ, Barbara BARTALIS, Erika GERED – Alina BOROȘ, Beata AMBRUS – Maria NEACȘU, Mihaela CIOLACU, Dariana INDREI (41, Valentina PETRE) – Loredana POPA.

Urmează duelul cu Armenia

În cealaltă partidă din prima rundă a Grupei 1, tot joi, la Plewiska, Norvegia a învins Armenia cu 8-0. În etapa următoare, România va juca sâmbătă contra Armeniei, de la ora 17:00, ora României.

Iată programul ultimelor două etape din seria găzduită de Polonia:

Etapa a 2-a (sâmbătă, 17 septembrie 2016; ora 17:00, ora României)
România – Armenia, stadionul ”Groclin Dyskobolia” (Grodzisk Wielkopolski)
Norvegia – Polonia, stadionul ”GOSiR” (Plewiska)

Etapa a 3-a (marți, 20 septembrie 2016; ora 15:00, ora României)
România – Norvegia, stadionul ”Groclin Dyskobolia” (Grodzisk Wielkopolski)
Armenia – Polonia, stadionul ”Amica” (Wronki)

Echipele care se vor clasa pe locul 1 și cele mai bune zece dintre formațiile care se vor clasa pe locul 2 în cele 11 grupe din prima fază a preliminariilor se vor califica în ultima fază (turul de elită). Clasamentul reprezentativelor de pe poziția secundă va fi întocmit pe baza rezultatelor pe care aceste echipe le vor obține cu formațiile de pe locurile 1 și 3.