”Ora tricolorelor” continuă și în a doua zi de Paște! Invitata specială pentru această ediție programată pe 20 aprilie, de la ora 14:00, este Adina Giurgiu, fundașul naționalei feminine și al clubului italian Sassuolo.

Accidentările au ținut-o departe de teren pe Adina în ultimul an, însă de fiecare dată ne-a promis că se va întoarce și mai puternică. Chiar dacă nu a putut fi prezentă la ultimele acțiuni ale lotului național, Adina a fost mereu aproape de colegele sale, ba chiar a venit din Italia toamna trecută să le susțină pe fete la primul meci acasă din aceste preliminarii, cu Lituania (câștigat de România cu 3-0).

Adina se află în autoizolare în Italia de mai bine de o lună, însă asta nu o împiedică să respecte programul de recuperare cum trebuie. Mai multe informații despre situația din Italia, cum reușește să se motiveze după accidentări și planurile sale de viitor le puteți afla chiar de la ea luni, când va intra în direct pe pagina naționalei feminine a României, la ”Ora tricolorelor”.

Până acum au susținut sesiuni live cu fanii Ștefania Vătafu și Laura Rus, împreună, Florentina Olar, Andreea Părăluță și Maria Ficzay.