Georgiana e singura jucătoare din lotul dâmbovițean care a jucat și în finala FCM Târgoviște – Ripensia Timișoara 0-4 din 2009. Numărul 10, a început fotbalul de la 14 ani, a absolvit facultatea de educația fizică și sport, iar în prezent profesează. În vreme ce Andreea, o obișnuită a echipei naționale, deținătoarea a 6 Cupe ale României cu Olimpia Cluj, speră să fie aptă 100% în finală, după ce în semifinale a jucat puțin din cauza unei răceli

Cum ați primit în vestiar calificarea în ultimul act?
Georgiana: Nu mă gândeam că vom juca finala, îmi doream să ajungem măcar în semifinale Am avut mai multe meciuri grele, cel mai greu fiind în semifinale, cu Vasas, câștigat la 11 metri. Am crescut în joc de la meci la meci și formăm un grup unit. Suntem tinere, dar ambițioase.
Andreea: Toată lumea este fericită după acest succes, pentru calificare. Este pentru prima dată în istoria clubului când joacă într-o finală! Eu am venit în această iarnă, echipa la care am fost a pierdut finala Cupei Ungariei, eu am șansa acum să o câștig pe a României.

Care e primul gând când te gândești la finală?
Georgiana: Meciul din finală va fi unul greu, dar am încredere în colege, în echipă. Luptăm pentru șansa noastră și trebuie să demonstrăm că merităm să câștigăm trofeul.
Andreea: Le simt pe fete doarte dornice să câștige, să cucerim acest trofeu. Avem șanse la victorie, dar nu vreau să spun că suntem favorite. Ambele echipe își vor dori să plece acasă cu trofeul, se va juca cu multă ambiție, multă dorință, iar meciul cred că va fi unul echilibrat.

Ce le-ai transmis coechipierelor?
Georgiana: Simplul fapt că jucăm cu trofeul pe masă va fi o motivație suficient de importantă pentru ele, și pentru mine la fel. Multe dintre noi jucăm doar din pasiune, așa că punem foarte mult suflet în ceea ce facem.
Andreea: Să facă tot ceea ce au făcut și până acum: să câștige fiecare meci. Trofeul va fi al nostru!