Partida se va disputa duminică, 14 mai, de la ora 17:00, iar înainte de fluierul de start, dar și la finalul întâlnirii, spectatorii vor avea parte de mai multe surprize.

Echipa feminină de fotbal Olimpia Cluj s-a calificat prima în finala Cupei României! Olimpia a trecut fără drept de apel, într-o partidă disputată pe 26 aprilie, pe teren propriu, la Someșeni, de Heniu Prundu Bârgăului, scor 6-0 (5-0).

Pentru formația care domină de ani buni competițiile interne, calificarea în ultimul act al competiției e a șaptea consecutivă! În precedentele șase finale, Olimpia s-a impus de cinci ori, ratând un singur trofeu, anul trecut, când, în confruntarea disputată pe Stadionul „Corvinul” din Hunedoara, clujencele au pierdut în fața rivalelor de la ASA Târgu Mureș, scor 1-2. 

Pentru cel de-al doilea loc în finala Cupei României s-au luptat Navobi Iași și CSȘ Târgovişte. Partida s-a disputat la Iași, pe 5 mai, iar moldovencele s-au impus cu scorul de 4-0 (2-0), pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou.

Golurile echipei pregătite de prof. Adrian Ambrosie au fost marcate de Nicoleta Deca (min. 10), Nadejda Colesnicenco (42), Ana Maria Vasile (72) şi Adina Rognean (86).