Liga 1 Feminin a programat astăzi, duminică, 18 septembrie ultimele meciuri ale etapei a treia. Partdia vedetă e, cu siguranță, derby-ul dintre Universitatea Cluj și Carmen București, formații care au avut un start lansat în acest sezon. Partida poate fi urmărită pe www.frf.tv, de la ora 13:00!

Dacă evoluția campioanei „U” Cluj poate fi considerată una normală, rezultatele înregistrate de nou-promovata Carmen în primele două runde suprind plăcut. Carmen București 5-1 cu Banat Girls și 10-0 cu Universitatea Galați, ambele pe teren propriu, la Giurgiu, au adus un capital de mnoral important echipei Carmen, care astăzi are de susținut un examen mai mult decît dificil.

Universitatea Cluj, campioana României, a început sezonul tot cu două victorii: 7-0 cu ACS Târgu Mureș pe teren propriu, la Iclod, și 11-0 în deplasare cu Fotbal Feminin Baia Mare.

Constantin Olariu, antrenorul echipei „U” Cluj.„E un meci important pentru echipa noastră, ținând cont de faptul că  formația adversă a anunțat că se va bate pentru titlu. E un acasă și trebuie să îl câștigăm!

Ayah Al Majali, „U” Cluj: „Ca în fiecare meci din ligă, ținta noastră este să luăm cele trei puncte. Știm că ne vom confrunta cu un adversar puternic, dar și noi suntem  o echipă puternică și suntem pregătite pentru a câștiga!

Mara Bâtea, „U” Cluj: „Meciul de duminică va fi unul ce merită urmărit, vom avem adversare jucătoare bine pregătite, care, cu siguranța, își doresc o victorie la Cluj, însă sunt sigură că determinarea noastră și nivelul de pregătire pe care îl avem ne vor aduce victoria și, automat, cele trei puncte ce ne vor menține în fruntea clasamentului. Deși sunt abia promovate în prima ligă, fetele de la Carmen București au deja o victorie la scor, ceea ce înseamnă că sunt determinate să urce cât mai sus în clasament. Tocmai de aceeau ne-am pregătit pentru acest meci ca să obținem!

Alin Cioban, președinte „U” Cluj: „Este dificil să te concentrezi pentru competiția internă după partidele din Liga Campionilor,  însă cu întelepciune vom trece și peste acest moment. Adversara de duminică are ambiții mari, raportate la investițiile realizate și la transferurile din ultima perioadă. Noi, suntem pregătiți pentru orice duel și indiferent de adversar, iar motivația sportivelor noastre se va realimenta din acest tip de dueluri.

Mi-ar plăcea ca în anii ce vin să avem încă cel puțin trei, patru echipe de talia celor de la Carmen care să investească și să emită pretenții în acest sport. Numai așa putem și noi și fotbalul feminin progresa!”

Rezultatele și programul etapei 3 din Liga 1 Feminin!

sâmbătă, 17 septembrie
Politehnica Timișoara – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 17-0
AFC Universitatea Galați – ACS Banat Girls 0-10

duminică, 18 septembrie
ora 09:30: AFC Fair Play – ACS Târgu Mureș
ora 10:00: FK Csikszereda Miercurea Ciuc – ACS Piroș Security Protect
ora 11:00: CSM Alexandria – ACS Vasas Femina
ora 13:00: AS FC Universitatea Cluj – AS CS Carmen București

Clasament: 1. Timișoara 9p (trei meciuri); 2. Universitatea Cluj 6p; 3. Carmen 6p; 4. Banat Girls 6p; 5. Vasas 4p; 6. Miercurea Ciuc 4p; 7. Fair Play 1p; 8. Galați 1p; 9. Piroș Security 1p; 10. Baia Mare 1p; 11. Alexandria 0p; 12. Târgu Mureș 0p