20130428-153423Liga I de fotbal feminin
28 Aprilie 2013, ora 11,00, Stadion Politehnica Bucuresti
Meci de baraj pentru calificare in Superliga:

FAIR PLAY BUCURESTI – CS NAVOBI IASI 4-0(1-0)

Pe o vreme calduroasa, pe un teren sub cotele mineme admise de a juca fotbal, cu o echipa de arbitri care au întârziat 30 de minute începerea jocului si cu o echipa Navobi visatoare, asa s-a scris istoria jocului de la Bucuresti.

Deși a avut multe indisponibilitati in lot, echipa ieseana a abordat cu mult curaj partida, a blocat bine atacurile bucurestencelor, si a contratacat periculos.
Insa, in min 30, cu un sut de excepție in vinclu a unei jucătoare gazda, a facut ca echipa Fair Play sa conducă pe tabela de marcaj la pauza, cu 1-0.
Dupa pauza, echipa din Bucuresti si-a mărit avantajul in min 46 dupa ce portarul iesean Mădălina Enache a gafat decisiv la 16 m, cand, datorită terenului a luftat, făcând un cadou neasteptat de Paste varfului bucurestean care a inscris cu poarta goală.

Dupa acest scor, echipa din Iași a avut total inițiativa, a dat o bara prin Andreea Ceausu, a avut un penalty neacordat la un fault in careu asupra lui Dascaleanu. Dupa aceste ocazii ale iesencelor, au intrat la rampa arbitrii bucureșteni care au acordat extrem de ușor 2 penaltiuri la o preluare pe coapsa a Anei Roșu in min 65 si apoi la o intervenție inalta a portarului iesean in lupta cu un adversar in min 77.

Una peste alta, o înfrângere usturatoare a echipei iesene, care speram sa le motiveze si sa castige urmatorul meci de baraj pe 19 mai la Iași cu Baia Mare.

“O înfrângere dureroasa pentru noi. Putem da vina pe teren, arbitri, accidentari, minge, caldura sau pe nu stiu ce alte motive. Insa, noi am jucat si noi suntem primii responsabili pentru rezultatul din teren. Sper sa învățăm din aceasta trista experiența, sa trecem cu bine peste ea si sa ne mobilizam total pentru meciul cu Baia Mare, pentru ca promovarea se joaca pana la ultimul meci. Urez Sărbători fericite tutoror sustinatorilor noștri!” – prof. Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iași

Echipa:
Mădălina Enache – Ana Maria Rosu, Iulia Giurgica, Larisa Ambrosie (cap.), Roxana Prodan (’65 Georgiana Ilas) – Justine Prata, Simona Anastasiu (’46 Andreea Dascaleanu), Mihaela Ghebanoaei (’85 Pantelimona Mihoc), Rahela Gangal – Ana Foia (’81 Stefana Ciobanu), Andreea Ceausu (’83 Costina Albu)

Antrenori:
Adrian Ambrosie, Andrei Ilasca, Marius Ciutacu

Rezultatele la baraj:
CS Navobi Iași – Fair Play Bucuresti 2-0
Independenta Baia Mare – CS Navobi Iași 0-0
Fair Play Bucuresti – Independenta Baia Mare 1-1

Următoarele meciuri:
19 mai: CS Navobi Iași – Independenta Baia Mare
26 mai: Independenta Baia Mare – Fair Play Bucuresti

Clasament:
1. Fair Play Bucuresti 3 1 1 1 4-3 4 puncte
2. CS Navobi Iași 3 1 1 1 2-4 4 puncte
3. Independenta Baia Mare 2 0 2 0 1-1 2 puncte

In Superliga se califica primele 2 echipe

Sursa:
http://csnavobi.ro/wp/fair-play-bucuresti-cs-navobi-iasi-4-0-1-0/