În a doua zi pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, acolo unde pe 10 și 13 noiembrie vor întâlni campioana mondială, jucătoarele echipei naționale au avut parte de câteva momente de relaxare.

Înaintea primului antrenament de intensitate ridicată pe tărâm american, întâia ședință de pregătire, cea de luni, fiind doar una de dezmorțire după drumul de 19 ore din România, fetele noastre au mers într-o scurtă vizită în

San Francisco. Orașul este situat la 60 de kilometri de San Jose, locul în care va avea loc prima întâlnire dintre naționalele Statelor Unite și României.

Prima oprire a fost la docul 39, de unde membrii delegației noastre au putut vedea Insula Alcatraz care a găzuit vestita închisoare cu același nume. Apoi autocarul a oprit lângă Podul Golden Gate care a fost străbătut de tricolore pe jos. Zilnic, peste 110.000 de mașini traversează podul ce are o lungime de 2,7 kilometri.  

Primul meci dintre Statele Unite ale Americii și România se joacă pe 10 noiembrie („Avaya Stadium”, San Jose, California, ora locală 19:00). Al doilea joc este programat pe 13 noiembrie („StubHub Center”, Carson, California, ora locală 18:30). În România, orele de start vor fi 05:00, în 11 noiembrie, și 04:30, în 14 noiembrie.