Tricolorele au revenit în țară după remiza din Portugalia, 0-0, în prima manșă a barajului de calificare la Campionatul European din 2017.

Jucătoarele noastre au aterizat sâmbătă la Cluj-Napoca și deja se gândesc la partida care le poate duce în premieră la un turneu final, cel care va fi găzduit de Olanda în vara anului viitor.

”Nu a fost un meci tocmai reușit, dar rezultatul este echitabil. Am avut noroc la lovitura de la 11 metri ratată de gazde, dar și noi am avut oportunități de a înscrie”, a spus Florentina Olar.

”Am încredere în fete, meciul retur va fi diferit, publicul va fi de partea noastră și calificarea va veni! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis încurajări, îi așteptăm marți în număr cât mai mare la stadion”, a mai zis căpitanul naționalei feminine, care a bifat a 144-a selecție. 

România – Portugalia se joacă marți, 25 octombrie, ora 18:00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Intrarea la meci este gratuită, biletele pot fi ridicate de la casieria arenei din Gruia în ziua meciului, între orele 11:00 – 18:00.