Reprezentativa feminină a României, care vineri întâlnește Lituania într-un meci din preliminariile EURO 2021, a primit în cantonamentul de la Mogoșoaia vizita noului ministru al Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe.

Numit recent în funcție, Ionuț Stroe a ținut să le transmită jucătoarelor și staff-ului naționalei că în mandatul său își dorește să fie mai aproape de fotbalul feminin și fotbal în general.

„Mă bucur să vă cunosc și să fiu alături de voi. Am văzut că fotbalul feminin este tot mai promovat, iar acest lucru nu poate decât să ajute acest sport. Sunt aici să vă încurajez înaintea partidelor importante pe care le veți juca în drumul spre EURO și, în același timp, să vă transmit faptul că, atât timp cât voi fi în funcție, veți avea în mine și în echipa mea un partener de încredere. Cred că a venit timpul să ne întoarcem privirea și către fotbal. Cred că statul poate sprijini fotbalul feminin, competiții de copii și juniori”, a fost mesajul ministrului.

Acesta le-a oferit fetelor câte un buchet de flori și le-a promis că le va încuraja vineri seara din tribunele stadionului din Mogoșoaia la partida cu Lituania. Jocul începe la ora 18:00 și va fi transmis în direct la Pro X și Radio România Actualități.

„Vă urez mult succes la aceste meciuri și în parcursul vostru spre Campionatul European de peste doi ani. Vă voi susține la meciul cu Lituania și mă voi bucura la fiecare reușită”, a adăugat Ionuț Stroe.