UPDATE | Jurnaliștii care nu și-au ridicat acreditările cu ocazia activităților de presă din 14 septembrie, o pot face în ziua meciului, începând cu ora 9:00, de la intrarea în stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din strada Mașiniștilor.

În zilele de 12 și 13 septembrie s-a desfășurat procesul de acreditare la partidele România – Ucraina și România – Grecia, programate pe 15, respectiv 20 septembrie, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Lista jurnaliștilor acreditați la cele două meciuri din preliminariile Campionatului European 2017 ce va fi găzduit de Olanda poate fi regăsită mai jos.

VEZI AICI LISTA JURNALIȘTILOR ACREDITAȚI

Acreditările vor fi remise miercuri, 14 septembrie, între orele 16:00 și 17:00, la stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, cu ocazia activităților de presă din preziua jocului.

Începând cu ora 16:30 este programată conferința de presă a selecționerului României, Mirel Albon, iar de la ora 16:45 va avea loc antrenamentul oficial al tricolorelor, deschis presei în primele 15 minute.

Acreditările și veste foto vor fi remise doar în baza unei legitimații de serviciu care va fi recuperată după încheierea partidei.