”Voi urmări meciul România – Franța online și le voi ține pumnii fetelor”, spune Ali Lixandru (foto stânga), jucătoare cu origini românești din Statele Unite ale Americii.

Tânăra de 20 de ani, cu tată român și mamă americancă, a participat alături de reprezentativa României la un stagiu de pregătire în Spania, în luna ianuarie, evoluând o repriză în victoria cu Albacete (2-1).

Pentru a putea îmbrăca tricoul naționalei României și în partidele oficiale, a demarat deja procedura pentru obținerea cetățeniei. ”Nu am fost încă în România, dar am rămas impresionată de experiența mea alături de echipa națională”, spune Ali Lixandru.

”Le salut pe toate fetele din echipa națională! Fetelor, sunteți jucătoare și persoane minunate și a fost o adevărată plăcere să joc alături de voi! Nu am mai întâlnit jucătoare la fel de tehnice precum voi și sunt sigură că veți da totul pentru un rezultat bun împotriva Franței. Vă urez mult succes din Statele Unite!”, este mesajul atacantului de la Northern Arizona University pentru ”tricolore”.