Reprezentativa feminină a României dispută pe 15 și 20 septembrie meciurile decisive pentru calificarea în premieră la Campionatul European de anul viitor.

Pe 15 septembrie, de la ora 18:00, fetele întâlnesc Ucraina, contracandidata la locul secund, cel care poate duce direct la Euro, și pe 20 septembrie, de la ora 20:00, joacă împotriva Greciei. Ambele jocuri se dispută la Cluj-Napoca, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Clujenii care doresc să asiste la cele două partide își pot achiziționa bilete de la casieria stadionului astăzi, între orele 12:00 și 18:00, și în ziua meciului, începând cu ora 12:00 și până la fluierul de start al arbitrului. Prețul unui tichet este de doar 10 lei.

Fanii care nu au posibilitatea de a veni la stadion pot urmări cele două jocuri ale tricolorelor la televizor, acestea fiind transmise live la TVR 3.

Meciurile contează pentru calificarea la Campionatul European 2017 din Olanda. Acolo se califică direct câștigătoarele grupelor preliminare plus șase din cele opt ocupante ale locurilor secunde. Alte două echipe de pe poziția a doua vor disputa un baraj.