Partida dintre selecţionatele de fotbal feminin ale României și Franței, contând pentru calificarea la Campionatul European 2017, este programată vineri, 8 aprilie 2016, de la ora 20.00 şi va fi transmisă în direct de Dolce Sport 2.

Miercuri, Federaţia Română de Fotbal a anunţat modalitatea de procurare a acreditărilor de presă şi a vestelor foto pentru reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV. Acestea vor putea fi ridicate în cursul zilei de JOI, 7 APRILIE 2016, de la sediul Federaţiei Române de Fotbal, între orele 13:00 şi 15:00 sau de la cortul conferinţei de presă de la stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti, între orele 18:30 şi 20:00.

În momentul remiterii acreditărilor și a vestelor foto, jurnaliștii trebuie să aibă asupra lor legitimația de serviciu, vizată pe anul în curs. Accesul jurnaliștilor pe stadionul "Nicolae Dobrin", pentru meciul România – Franţa, se va efectua numai pe baza acreditării, a vestei foto (în cazul fotoreporterilor) și a unui document de identificare.

Adresa de e-mail de contact pentru alte detalii privind procesul de acreditare este paul.zaharia@frf.ro.