La primul sezon în Superliga Națională feminină de fotbal, CSȘ Târgoviște s-a descurcat onorabil. Locul 7 după 14 etape disputate, gruparea dâmbovițeană e la un pas de finala Cupei României! CSȘ Târgoviște joacă vineri, 5 mai, de la ora 13.00, la Iași, cel mai important meci al actualei generații. „Semifinala cu Navobi e un adevărat examen de maturitate pentru cele mai multe fete. Nu ar fi prima noastră finală, dar pentru această generație ar reprezenta o premieră”, spune Mihai Tătăranu, antrenorul echipei.

CSȘ Târgoviște a mai jucat cu trofeul pe masă, acum opt ani, dar a pierdut finala cu Ripensia Timișoara, scor 0-4. „Din acel lot doar Georgiana Vasile mai joacă. Era clasa a IX-a”, precizează Tătăranu, care anunță: „Mergem la Iași să câștigăm și să jucăm o nouă finală pentru Târgoviște”.

Dacă Adrian Ambrosie, antrenorul echipei Navobi Iași, nu are probleme de lot înaintea confruntării de vineri, Mihai Tătăranu are destule bătăi de cap: „Ștefania Burcea, Ioana Ionescu sunt accidentate. Sperăm să le recuperăm totuși până la ora meciului. Fetele sunt motivate, pentru că la o asemenea partidă, cu perspectiva disputării finalei, se va juca altceva, fiecare jucătoare în parte va avea ambiția ei. Noi avem șansa noastră, pe care încercăm să o valorificăm. Nu va fi ușor, dar mergem la Iași să câștigăm”.

CSȘ Târgoviște „s-a încălzit” pentru confruntarea cu Navobi Iași la Timișoara, acolo unde marți a jucat în campionat. Trupa lui Mihai Tătăranu, cu multe rezerve în teren, a pierdut în fața echipei CFR Timișoara cu scorul de 2-9! „A fost un meci incredibil. Noi atacam, ratam, iar adversarele ne taxau fiecare eroare, marcând din toate pozițiile. Am avut momente în care puteam reveni în joc, dar le-am ratat. Scorul e mult prea drastic, chiar dacă, trebuie să recunoaștem asta, Timișoara e o echipă bună”, a declarat Mihai Tătăranu.