Etapa 21 din campionatul spaniol le-a adus față în față pe Olivia Oprea și Elena Pavel, în meciul Levante – Sporting Huelva. Olivia Oprea a fost introdusă pe teren la începutul reprizei secunde, iar Elena Pavel a fost integralistă. Laura Rus, jucătoarea lui Sporting Huelva, este în continuare accidentată.

Levante a deschis scorul prin Charlyn Corral, aceasta transformând un penalty în minutul nouă. Au urmat ocazii bune de egalare pentru Sporting Huelva, însă mingea nu a trecut linia porții. De cealaltă parte, Levante a ratat și ea ocazii pentru majorarea scorului. Golul doi a venit cu zece minute înainte de final, când Nerea Perez a marcat cu un șut superb de la marginea careului.

Levante ocupă locul patru în clasament, având 45 de puncte, cu unul mai puțin decât ocupanta locului trei, Valencia. Sporting Huelva se află pe locul nouă cu 24 de puncte și luptă să ajungă printre primele opt echipe pentru a lua parte la Copa de la Reina.

Andreea Părăluță (foto stânga), a patra jucătoare româncă din Spania, se află din nou pe banca de rezerve a lui Atlético Madrid, după revenirea Lolei Gallardo, portarul titluar. Echipa din Madrid a câștigat fără probleme meciul cu Tacuense, înregistrând scorul etapei: 11-0. Golurile au fost marcate de Sonia Bermúdez și Marta Corredera (câte trei goluri), Priscila Borja (dublă), Mapi Leon, Genoveva Añonman și Patri Ojeda (autogol). Atlético Madrid este lider în Spania cu 57 de puncte și se află la patru distanță de ocupanta locului secund, Barcelona.