Franța va găzdui în această vară, în perioada 7 iunie – 7 iulie, cea de-a opta ediție a Campionatului Mondial dedicat fotbalului feminin.

FIFA a anunțat preturile biletelor pentru meciurile din cadrul Cupei Mondiale, care vor putea fi achiziționate începând cu 7 martie de pe fifa.com/fifawwc/tickets.

Prețurile tichetelor de intrare pentru toate meciurile din faza grupelor, exceptând partida de deschidere, Franța – Coreea de Sud (care se va disputa pe Parc-de-Princes), vor fi de la 9 euro (categoria 4). Pentru partida inaugurală, prețul unui bilet va începe de la 13 euro.

Turneul se va desfășura în nouă orașe din Franța: Grenoble, Le Havre, Lyon, Montpellier, Nice, Paris, Reims, Rennes și Valenciennes.

Semifinalele (2-3 iulie) și finala (7 iulie) se vor disputa la Lyon. În această fază a competiției, prețurile vor începe de la 23 euro (categoria 4), ajungând până la 84 euro (categoria 1).

24 de echipe sunt calificate la Campionatul Mondial 2019 feminin: Franța (gazdă), Spania,  Germania, China, Africa de Sud, Norvegia, Nigeria, Australia, Italia, Brazilia, Jamaica, Anglia, Scoția, Argentina, Japonia, Canada, Camerun, Noua Zeelandă, Olanda, Chile, Suedia, SUA, Thailanda, Coreea de Sud.