[lmgallery id=”2077″]

Etapa a treia a campionatului superligii naționale feminine a programat pe terenul sintetic din Someșeni întâlnirea dintre  Olimpia Cluj, campioana ultimilor ani în fotbalul feminine și Heniu Prundu Bârgăului, ambele echipe fiind neînvinse după primele două etape.

Prima lovitură pentru bârgăuance a venit înainte de începerea jocului când portărița Mirela Abălașei s-a accidentat și cum staff-ul tehnic nu avea alt portar disponibil pentru acest joc, în poartă a intrat Lenuța Șteff care este atacant de meserie. Pe o suprafața de joc pe care nu erau deloc obișnuite, bârgăuancele au rezistat doar primul sfert de oră după care campioanele și-au dat drumul la joc reușind să înscrie 13 goluri.

Lotul folosit de  staff-ul tehnic format din Dănuț Dosan, director tehnic, Călin Svoboda, antrenor principal și George Ruscău jr., antrenor secund: Lenuța Șteff, Denisa Comănoiu, Carla Popescu, Cristina Pop, Elena Mirică, Katalin Filler, Loredana Cosma, Ioana Stroia, Adina Rognean, Lavinia Coman, Andreea Lauruc. A mai jucat: Corina Pop.

Sportulbistritean.ro