Mijlocașul naționalei feminine, Andrea Herczeg, rămâne în campionatului Ungariei și sezonul viitor!

Andrea va evolua alături de altă componentă a lotului național, Brigitta Goder, la formația Haladás-Viktoria FC. Aceasta nu este la prima experiență în Ungaria, evoluând în sezonul precedent la echipa St. Mihály Futball Club.

Am oscilat între campionatul Ungariei și al Italiei până în ultima secundă. Voiam să schimb “aerul” și să-mi testez forțele într-un campionat în care n-am avut ocazia să evoluez până acum. Din păcate, această pandemie a stopat transferul din punct de vedere financiar și al condițiilor, astfel că am decis să mai rămân un sezon în campionatul maghiar, dar la o echipă cu obiective mai mărețe”, ne-a povestit Andrea după anunțul făcut pe rețelele de socializare.

Aceasta ne-a dezvăluit și care sunt așteptările sale de la următorul sezon: ”Cu echipa avem un obiectiv clar, clasarea între primele 4 și un parcurs cât mai lung în Cupa Ungariei. Personal, îmi doresc să mă autodepășesc și să contribui cât mai mult la realizările echipei. Îmi doresc să putem juca toate meciurile din sezon și să nu mai fie amânări sau întreruperi din cauza pandemiei”.