Partida, care se va disputa pe „Cluj Arena” va fi arbitrată la centru de Solenne Bartnik, din Franța, care va fi ajutată de Solenne Bartnik (Franța) și de Katarzyna Wasiak (Polonia). Al patrulea oficial al partidei va fi Ewa Augustyn (Polonia).

Marius Suller, antrenor Olimpia: „Așteptăm cu mare drag publicul clujean la meciurile fetelor din Liga campionilor. Nu pot să estimez câți vor fi, dar sunt sigur că vor fi cu sufletul lângă noi”.

Lidia Havriștiuc: „Toate meciurile vor trebui tratate cu seriozitate. Nu mai e ca înainte, când știam că două meciuri sunt ceva mai ușoare, iar ultimul unul pe viață și pe moarte. Acum toate sunt pe viață și pe moarte”.

Jillian McVicker: „Să joci într-una din competițiile de top din lumea fotbalului, împotriva unei concurențe incredibile este uimitor. Sunt foarte recunoscătoare pentru această ocazie”.

Hannah Leinert: „Este o onoare uimitoare și vis devenit realitate să pot juca în Liga Campionilor, cu o concurență atât de mare și cu un fotbal de asemenea calitate”.

Ioana Bortan: „Aștept cu nerăbdare meciurile din Liga Campionilor. Pentru asta muncim un an întreg”.

Olimpia este gazda Grupei a 2-a preliminară a Ligii Campionilor. Iată programul complet al grupei:

22 august 2017:
Hibernian – Swansea City
Arbitru: Julia-Stefanie Baier (Austria)
Olimpia Cluj – Zhytlobud-2 Harkov
Arbitru: Florence Guillemin (Franța)

25 august
Zhytlobud-2 Harkov – Hibernian
Arbitru: Julia-Stefanie Baier (Austria)
Olimpia Cluj – Swansea City
Arbitru: Ewa Augustyn (Polonia)

28 august
Hibernian – Olimpia Cluj
Arbitru: Florence Guillemin (Franța)
Swansea City – Zhytlobud-2
Arbitru: Ewa Augustyn (Polonia)

În faza eliminatorie a UEFA Women’s Champions League se califică echipa aflată pe prima poziție și un singur „loc 2” din celelalte zece grupe.

Echipa Konak Belediyespor, campioana Turciei, la care evoluează româncele Cosmina Anisoara Dușa și Monica Raluca Sârghe, joacă tot azi primul meci în Grupa 1 preliminară, găzduită de formația FC Martve Kutaisi, din Georgia, și din care mai fac parte formațiile Gintra Universitetas (Lituania) și Partizán Bardejov (Slovacia). Primul adversar al campioanei Turciei e FC Martve.

Medyk Konin, campioana Poloniei, la care evoluează o altă jucătoare din echipa națională a României, Maria Ficzay, face parte din Grupa a 4-a, alături de PK-35 Vantaa (Finlanda), Shelbourne (Irlanda) și Linfield (Irlanda de Nord), ultima fiind gazdă.

Apollon Limassol, cu Laura Rus transferată în această vară, joacă în Grupa a 5-a, alături de NSA Sofia (Bulgaria), Sturm Graz (Austria) și Noroc Nimoreni (Republica Moldova). Apollon e gazda meciurilor.