UEFA a deschis procesul de acreditare pentru Campionatul European.

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la UEFA Under 21 Championship 2023 pot solicita acest lucru online, prin platformele UEFA. Astfel, pentru solicitarea acreditării este necesar să fiți înregistrați pe portalul UEFA Media Channel. Dacă nu sunteți înregistrați, puteți solicita acest lucru AICI.

Ulterior, după ce v-ați asigurat că sunteți înregistrat pe portalul mai sus menționat, puteți aplica pentru acreditare în platforma UEFA.

Termenul limită pentru cererea de acreditare este 7 mai 2023, însă vă sfătuim să trimiteți cererile dumneavoastră cât mai curând!

Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să vă adresați UEFA la adresa de email: media.accreditations@uefa.ch

Turneul final UEFA Under 21 Championship va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023 în România și Georgia.

Țara noastră va găzdui nu mai puțin de 15 meciuri ale turneului final: la București se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina și Croația, plus un meci din sferturile competiției și o semifinală. Iar la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile Grupei D în care se vor înfrunta Franța, Italia, Norvegia și Elveția și, apoi, un sfert de finală.

Meciurile vor avea loc pe stadioanele Steaua și Rapid-Giulești în București și pe Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu la Cluj-Napoca. Programul meciurilor și alte detalii despre competiție găsiți pe https://www.frf.ro/under21/.

În Georgia se vor juca meciurile din Grupa C din care fac parte Germania, Anglia, Cehia, Israel, meciurile din Grupa D cu Portugalia, Țările de Jos, Belgia și Georgia, iar apoi două sferturi de finală, o semifinală și finala competiției.