Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul de pregătire România U20 – Germania U20 din cadrul Elite League.

Reprezentativa U20 are programat un singur meci în luna noiembrie în cadrul Elite League U20, împotriva naționalei similare a Germaniei, partida urmând să se desfășoare pe stadionul Municipal din Sibiu vineri, 17 noiembrie, de la ora 18:00!

Meciul va fi transmis live pe canalele Digi Sport, dar și pe www.frf.tv!

Instituțiile media care doresc să se acrediteze pentru partida România U20 – Germania U20 sunt rugate să trimită solicitări nominale însoțite de adresa de mail a jurnaliștilor la adresa mihai.cibia@frf.ro până miercuri, 8 noiembrie, ora 12:00.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate, precum și detaliile legate de remiterea acreditărilor și acțiunile de presă vor fi anunțate ulterior pe site-ul www.frf.ro

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.