Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul de pregătire România U20 – Anglia U20 din cadrul Elite League.

Reprezentativa U20 continuă în luna octombrie seria meciurilor din cadrul Elite League U20, urmând să întâlnească Anglia, pe stadionul din Complexul Național Sportiv „Arcul de Triumf”, și Norvegia, pe Fredrikstad Stadion.

Programul meciurilor este următorul:

  • Joi, 12 octombrie: ROMÂNIA U20 – Anglia U20 – ora 18:00 – CNS „Arcul de Triumf”
  • Luni, 16 octombrie: Norvegia U20 – ROMÂNIA U20 – ora 19:00 – Fredrikstad Stadion

Partida dintre România și Anglia va fi transmisă live pe canalele Digi Sport, dar și pe www.frf.tv!

Instituțiile media care doresc să se acrediteze pentru partida România U20 – Anglia U20 sunt rugate să trimită solicitări nominale însoțite de adresa de mail a jurnaliștilor la adresa  mihai.cibia@frf.ro până marți, 3 octombrie, ora 12:00.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate, precum și detaliile legate de remiterea acreditărilor și acțiunile de presă vor fi anunțate ulterior pe site-ul www.frf.ro

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.