Federația Română de Fotbal va găzdui în București, pe 22 și 23 septembrie, UEFA Academy Summit, un eveniment organizat în premieră și dedicat absolvenților cursurilor UEFA Academy.

Peste 300 de invitați vor fi prezenți la activitățile din cele două zile, printre ei și foști fotbaliști precum Sami Khedira, Stiliyan Petrov și Răzvan Raț. Ei vor participa la conferințe despre viitorul fotbalului, bună guvernanță și schimbările din industria fotbalistică, dar și la evenimente de networking, în care vor avea ocazia de a-i cunoaște pe ceilalți absolvenți ai cursurilor UEFA.

MAI MULTE DETALII AICI

Evenimentul se va desfășura la Hotelul Marriott din București. La finalul celor două zile, adică sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 18:15, este programată o acțiune media, la care vor participa președintele FRF, Răzvan Burleanu, și foștii jucători de fotbal Sami Khedira și Răzvan Raț.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la acest eveniment sunt rugate să trimită solicitări nominale însoțite de adresa de mail a jurnaliștilor la adresa de mail catalin.popescu@frf.ro până joi, 21 septembrie, ora 14:00.

Accesul mass-media în interior va fi permis începând cu ora 18:00.