Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru ultimul act al Cupei României Betano: Sepsi OSK – FC Universitatea Cluj.

Finala competiției se va disputa pe 24 mai 2023, la Sibiu, pe stadionul Municipal, de la ora 20:30. În aceeași zi, de la ora 14:00, tot aici va avea loc finala Cupei de Tineret: Farul Constanța – FCSB.

Începând de marți, 9 mai, până marți, 16 mai, ora 12:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (nominale) pentru acest joc astfel pe adresa de mail: paul.zaharia@frf.ro

Reprezentanții instituțiilor media din Cluj-Napoca vor trimite solicitările de acreditări la adresa costi.solovastru@fcuniversitateacluj.ro, iar jurnaliștii din Sfântu Gheorghe se vor acredita la adresa edit.kiss@sepsiradio.ro.

Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul!

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.

Lista unităților mass-media acreditate va fi postată ulterior pe FRF.ro, împreună cu programul activităților de presă dinaintea finalei.