MUNICH, GERMANY - JUNE 17: Nicolae Stanciu of Romania celebrates with teammates after scoring his team's first goal during the UEFA EURO 2024 group stage match between Romania and Ukraine at Munich Football Arena on June 17, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Sebastian Widmann - UEFA/UEFA via Getty Images)

Echipa națională a României a debutat în forță la EURO 2024, obținând o victorie spectaculoasă cu 3-0 împotriva Ucrainei. Milioane de români au fost cu sufletul la gură și s-au bucurat de prestația excepțională a tricolorilor.

Golurile care au adus fericirea în casele românilor au fost marcate de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș. Dennis Man a oferit două pase decisive care au contribuit semnificativ la această victorie, iar golul căpitanului Nicolae Stanciu a fost considerat cel mai frumos de până acum în competiție, impresionând atât fanii, cât și experții.

Iată cum s-au marcat cele trei goluri ale tricolorilor:

Victoria nu doar că aduce României primele trei puncte în grupă, dar oferă și o doză importantă de încredere pentru meciurile următoare. Urmează duelul cu Belgia, programat pe 22 iunie, de la ora 22:00!