Olimpiu Moruțan, accidentat și indisponibil pentru EURO 2024, a decis să fie alături de colegii săi în Germania pentru a le oferi sprijin moral și a-și arăta susținerea.

Într-un gest emoționant și plin de solidaritate, căpitanul Nicolae Stanciu evoluează la EURO 2024 cu numărul 21 pe tricou, în onoarea lui Olimpiu Moruțan. După meciul de aseară, împotriva Ucrainei, a avut loc un moment emoționant în vestiar. Nicu i-a dăruit lui Moruțan tricoul cu care a marcat în poarta lui Lunin, gest care a subliniat încă o dată solidaritatea și spiritul de echipă din cadrul lotului național.

Moruțan este prezent în cantonamentul din Germania și se află în programul echipei. Îi însoțește pe jucători la antrenamente și lucrează în paralel în sala de forță cu Alin Burileanu, kinetoterapeut al lotului național. Oli urmează un program de recuperare riguros, lucrând în sala de forță sau în piscină pentru a-și reveni cât mai repede.

Mijlocașul a vorbit la UEFA.tv despre cum a ajuns să fie prezent alături de jucătorii echipei naționale la turneul final.