Calificată pentru a treia oară la Jocurile Olimpice, jucătoarea de tenis Irina Begu s-a arătat extrem de bucuroasă și mândră de victoria naționalei de fotbal a României la EURO 2024.

“Este un moment istoric și o realizare extraordinară pentru sportul românesc. Băieții au demonstrat curaj, determinare și un spirit de echipă deosebit, reușind să aducă bucurie și mândrie în inimile tuturor românilor.

Ca sportiv român, simt o legătură profundă și o solidaritate specială cu toți cei care reprezintă România la competițiile internaționale. Știu ce înseamnă să îți reprezinți țara și să lupți pentru fiecare punct, fiecare victorie. Este o responsabilitate imensă, dar și o onoare pe măsură. Fiecare succes, fie el în fotbal, tenis sau alt sport, contribuie la consolidarea imaginii României pe scena internațională și ne inspiră pe toți să visăm mai mult și să muncim mai din greu.

Victoria naționalei la Euro 2024 este o dovadă clară că, atunci când suntem uniți și ne dedicăm eforturile unui scop comun, putem realiza lucruri mărețe. Felicitări din toată inima echipei, antrenorilor și tuturor celor care au contribuit la acest succes remarcabil! România este mândră de voi!”, a spus Irina Begu.

Aceasta a participat marți, 18 iunie, la Centrul Naţional de Tenis din București, la evenimentul special Kids Day din cadrul turneului ITF care îi poartă numele: Irina Begu Trophy.

Articol de Daniel Lazăr