România debutează la EURO 2024 împotriva Ucrainei, pe 17 iunie, la ora 15:00 (ora Germaniei), pe stadionul din Munchen. Cea mai la îndemână soluție pentru suporterii români este să facă deplasarea cu mașina.

Distanța dintre București și Munchen este de 1467 de kilometri, așa că, pentru a ajunge în timp util la meciul programat la ora 15:00, este ma bine să parcurgeți drumul în două zile. Noi am făcut deja acest drum și îl recomandăm printr-un VIDEO cu tot traseul parcurs.

TRASEU

Punct de plecare: Magazinul ROMANIA STORE din Mega Mall. Aici vă puteți echipa cu un kit de suporter, care include un tricou personalizat, o eșarfă cu mesajul “HAI ROMÂNIA”, o șapcă și steagul tricolor.

Prima zi: București – Budapesta
Distanță: 835 km
Durată: Aproximativ 10 ore

Budapesta este o oprire excelentă pentru vizitarea orașului, iar o noapte de cazare la un hotel de 3 sau 4 stele costă între 50 și 100 de euro.

A doua zi: Budapesta – Munchen
Distanță: 652 km
Durată: 6 ore și jumătate

Dacă ajungeți în Munchen în jurul orei 13:00, vă așteptăm în Fan Zone-ul dedicat suporterilor români, situat în OlympiaPark, la adresa Milbertshofen-Am Hart, 80809 München.

Suporterii tricolori îi vor găsi în Fan Zone, în spațiul alocat României, pe Lucian Sănmărtean și Marius Niculae, care vor da autografe și se vor fotografia alături de fani. La finalul meciului, după ora 18:00, vor veni alături de susținătorii naționalei Corina Caragea, Ionuț Rada, Ciprian Stoica, Otravă, Pavel Bartoș, Adda și Cătălin Rizea.

În plus, aici veți găsi numeroase surprize.

Bucurați-vă de călătorie și haideți să susținem împreună echipa națională a României!