În 2016, Bogdan Racovițan era un suporter înfocat al echipei naționale a României, încurajându-i pe tricolori la EURO 2016.

Acum, la opt ani distanță, Bogdan ar putea evolua la EURO 2024, fiind inclus în lotul de 26 de jucători convocat de selecționerul Edward Iordănescu.

Născut la Dijon, în Franța, în urmăm cu 24 de ani, pentru Bogdan Racovițan nu a existat niciodată vreo îndoială în privința echipei naționale pentru care dorea să joace. Încă de mic, visul său a fost să îmbrace tricoul galben al României.

“În 2016, la meciul cu Elveția, am fost acolo, am fost suporter. Am fost cu tata și am participat la acel Fan Walk, apoi m-am aflat în tribune. Nu mă gândeam atunci că voi ajunge și eu la EURO”, a declarat Bogdan.

Acum, la opt ani de la acele momente, visul său devine realitate, fiind pregătit să reprezinte România pe terenul de joc la EURO 2024. Povestea lui Bogdan Racovițan este o sursă de inspirație pentru toți tinerii fotbaliști și suporterii români, arătând că pasiunea și determinarea pot transforma visurile în realitate.