Tricolorii vor fi cazați pe perioada EURO 2024 în Bavaria, la Würzburg, un oraș de aproximativ 130.000 de locuitori, în hotelul Melchior Park.

Selecționerul Edi Iordănescu a decis că varianta optimă pentru echipa națională a României la EURo 2024 este baza de pregătire de la Würzburg, un oraș aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich și 300 kilometri de Koln, orașele unde vom juca în faza grupelor.

Au contat în alegere condițiile oferite de hotel și stadionul de antrenament, zona liniștită și faptul că  gara din Würzburg are linie de tren rapid directă către toate cele 3 orașe unde tricolorii vor evolua și se află la 4 kilometri de hotel.

Condiții de top și concentrare maximă

Națională va fi cazată pe perioada șederii în Germania la Hotel Melchior Park, 4 stele, iar acest resort va fi folosit în exclusivitate de delegația României! Toate persoanele vor fi cazate în camere single. Hotelul are trei etaje, dispune de un centru SPA, piscină caldă, saună, bazin rece, sală de fitness, și a fost deschis în 2017.

Tricolorii se vor pregăti la AKON Arena, stadion situat la 4 kilometri de hotel. Acesta aparține formației Würzburger Kickers. Stadionul a fost renovat ultima oară în 2016 și are o capacitate de 13.090 de locuri, 2.562 dintre acestea fiind pe scaun, într-o tribună acoperită. Are nocturnă și instalație automatizată de irigare. În 2006, la Campionatul Mondial din Germania, a fost gazdă pentru echipa națională a Ghanei.