Programul liniei de tramvai 41 din București va fi prelungit până după miezul nopții, cu ocazia meciului România U21-Spania U21, care se va disputa astăzi pe Stadionul Steaua de la ora 21:45, în cadrul turneului UEFA Under-21 Championship.

Astfel, miercuri, 21 iunie, programul de circulație al tramvaielor de pe linia 41 va fi prelungit până la ora 01:30. 

Federația Română de Fotbal mulțumește Primăriei Capitalei și TPBI – Transport Public București-Ilfov pentru sprijinul acordat în prelungirea programului de lucru al flotei de transport public, pentru a asigura astfel cele mai bune condiții de desfășurare a turneului UEFA Under-21 Championship.

În perioada 21 iunie – 8 iulie, România găzduiește alături de Georgia Campionatul European U21, iar 15 dintre meciuri vor avea loc la București și Cluj Napoca.

România va găzdui meciurile din Grupa B (la București, pe Stadionul Steaua și Stadionul Giulești) și Grupa D (la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena și Stadionul CFR Cluj), în timp ce Grupele A și C se vor juca în Georgia. Tricolorii U21 vor disputa toate meciurile din faza grupelor pe Stadionul Steaua.

În grupa de la București, din care face parte România, se mai află Spania, Croația și Ucraina, iar la Cluj-Napoca vor evolua Franța, Italia, Elveția și Norvegia. De asemenea, în România se mai joacă două sferturi de finală, pe Stadionul Giulești și Cluj Arena, precum și o semifinală, pe Stadionul Steaua.

 BILETE DISPONIBILE AICI