BUCHAREST, ROMANIA Ð OCTOBER 18: View with the screen displaying the group D during the UEFA European Under-21 Championship 2022/23 Final Tournament Draw at Romanian Atheneum on October 18, 2022, in Bucharest, Romania. (Photo by Alex Nicodim)

Cluj-Napoca va găzdui meciurile din Grupa D la UEFA Under 21 Championship, turneul care va avea loc anul viitor, în perioada 21 iunie – 8 iulie.

Printre reprezentativele care vor evolua la Cluj-Napoca se numără Franța și Italia, ambele foste campioane europene la categoria U21. Tot din Grupa D fac parte și Elveția și Norvegia.

Pe lângă meciurile din grupe, pe Cluj Arena se va juca și un sfert de finală, între echipa care va termina pe locul 1 grupa D și cea care va încheia pe 2 grupa B, cea din care face parte și România. Iată programul complet al meciurilor de la Cluj:

GRUPA D: Norvegia, Elveția, Franța, Italia

  • Joi, 22 iunie

 19:00  Norvegia – Elveția (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)
 21:45  Franța – Italia (Cluj Arena, Cluj)

  • Duminică, 25 iunie

 19:00  Elveția – Italia (Cluj Arena, Cluj)
 21:45  Norvegia – Franța (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)

  • Miercuri, 28 iunie

 21:45  Elveția – Franța (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)
 21:45  Italia – Norvegia (Cluj Arena, Cluj)

Fazele eliminatorii

  • Sferturi de finală

Duminică, 2 iulie
 22:00  1D vs 2B (Cluj Arena, Cluj)

Componența grupelor

GRUPA A: Georgia, Portugalia, Belgia, Țările de Jos

GRUPA BROMÂNIA, Spania, Ucraina, Croația

GRUPA C: Cehia, Anglia, Germania, Israel

GRUPA D: Norvegia, Elveția, Franța, Italia


Înscrie-te acum ca să poți cumpăra bilete în avans la cele mai tari meciuri.
Perioada de înscriere înainte de tragerea la sorți pentru achiziționarea de bilete #U21Euro 2023 s-a încheiat pe 18 octombrie. Astfel, suporterii înscriși până la această dată vor fi primii care își vor cumpăra biletele.

Având în vedere numărul mare de înscrieri, am creat și o a doua perioadă de vânzare în avans.

Astfel, suporterii care se înscriu pe site-ul turneului până pe 9 februarie inclusiv, vor putea achiziționa bilete la meciurile #U21Euro 2023 înainte de deschiderea vânzării publice, putând astfel să obțină locurile dorite la cele mai tari meciuri la maximum 45 lei/bilet!

În plus, dacă te înscrii până pe 9 februarie, poți participa la tragerea la sorți pentru anumite pachete de bilete, vezi detalii în linkul de înscriere.

Înscrie-te acum!