Astăzi, 13 octombrie, s-a efectuat tragerea la sorți a celor 11 suporteri care vor putea participa pe 18 octombrie la Ateneul Român la evenimentul tragerii la sorți a grupelor UEFA Under 21 Championship.

Cei 11 norocoși vor fi contactați pe e-mailul completat la înscriere și au 24h pentru a confirma participarea. În cazul în care unii nu vor confirma, vor fi invitați suporterii trași la sorți aflați pe lista de rezervă, conform Regulamentului.
Conform normelor GPDR, numele lor nu vor fi făcute publice.

La tragerea la sorți a suporterilor au participat toți cei care s-au înscris până pe 12 octombrie inclusiv pe lista de achiziționare în avans a biletelor pentru #U21Euro.

Înscrierea continuă până pe 18 octombrie:


Înscrie-te acum ca să poți cumpăra bilete în avans la cele mai tari meciuri.
Perioada de înscriere înainte de tragerea la sorți pentru achiziționarea de bilete #U21Euro 2023 s-a încheiat pe 18 octombrie. Astfel, suporterii înscriși până la această dată vor fi primii care își vor cumpăra biletele.

Având în vedere numărul mare de înscrieri, am creat și o a doua perioadă de vânzare în avans.

Astfel, suporterii care se înscriu pe site-ul turneului până pe 9 februarie inclusiv, vor putea achiziționa bilete la meciurile #U21Euro 2023 înainte de deschiderea vânzării publice, putând astfel să obțină locurile dorite la cele mai tari meciuri la maximum 45 lei/bilet!

În plus, dacă te înscrii până pe 9 februarie, poți participa la tragerea la sorți pentru anumite pachete de bilete, vezi detalii în linkul de înscriere.

Înscrie-te acum!