Partida din cadrul grupei C se dispută duminică, 13 iunie 2021, de la ora 19:00, pe Arena Națională din București.

ENGLISH VERSION

 • Descarcă aplicația Mobile Tickets App (iOS / Android) și verifică-ți biletul.
 • Dacă ești vaccinat, trecut prin COVID-19 sau testat negativ cu 72 de ore înainte de meci, du-te la centrele medicale acreditate și ia-ți brățara de acces (vezi procedura). Poți obține brățara începând de sâmbătă, 12 iunie, ora 8:00, de la unul dintre centrele medicale indicate. Procedura de verificare te va costa 5 lei.
 • Dacă nu ai nicio dovadă de imunizare împotriva COVID-19, du-te să te testezi rapid la unul dintre centrele medicale acreditate. Te poți testa începând de sâmbătă, 12 iunie, de la ora 16:00 până la ora meciului. Ai în vedere, totuși, că trebuie să fii prezent la stadion cu ceva timp înaintea meciului – scrie pe bilet când. Procedura de testare te va costa 40 de lei. Dacă ești testat negativ, vei primi brățara de acces. Dacă vei fi testat pozitiv, nu mai poți merge la meci, nu primești brățara, dar poți transfera biletul prin aplicație către un prieten, care trebuie să obțină, la rândul lui/ei brățara.
 • Vino la stadion cu cele 3 elemente necesare: bilet, brățară și un act de identitate. Altfel, nu vei putea să intri.
 • Respectă intervalul de timp de acces în stadion indicat pe bilet. Vei evita astfel aglomerările la intrare și pe mijloacele de transport.
 • Nu veni cu un bagaj mai mare de o coală A4. De asemenea, nu este permis accesul cu umbrele, mâncare sau băutură. Camerele video și camerele foto profesionale sunt interzise pe stadion.
 • De cum ai trecut de poarta stadionului, portul măștii este obligatoriu până când vei pleca după finalul meciului. Adu-ți măști de rezervă, în caz că prima se deteriorează. Sunt acceptate doar măști chirurgicale sau FFP, nu și cele fabricate din alte materiale textile.
 • În interiorul stadionului vei putea să îți cumperi apă, sucuri și sandwich-uri. Mâncarea se poate consuma doar în locurile amenajate lângă punctele de vânzare. În tribune vei putea intra doar cu băuturile. Momentele când mănânci sau bei sunt singurele când nu porți mască. În rest, masca este obligatorie și trebuie să acopere gura și nasul. Alcoolul nu e permis în stadion.
 • Dezinfectează-ți mâinile ori de câte ori ai ocazia. În stadion vei găsi dozatoare cu dezinfectant – folosește-le! O faci pentru protecția ta.
 • Păstrează-ți locul indicat pe bilet. Am proiectat un sistem de distribuire a biletelor cu asigurarea distanțării care să te protejeze de riscul îmbolnăvirii cu COVID-19. Nu compromite această măsură de siguranță, este pentru sănătatea ta.
 • La încheierea meciului, nu te înghesui. Sunt prevăzute fluxuri de ieșire suficiente astfel încât să nu se producă aglomerare. Voluntarii sunt acolo să te ghideze spre ieșire. Dacă ai respectat toate măsurile epidemiologice de când ai venit la stadion, nu le anula la sfârșit prin îmbulzirea la porți.
 • Vei întâlni voluntari în tot perimetrul stadionului, de când intri și până pleci. Ei sunt acolo să te ajute, să te ghideze. Voluntarii fac acest lucru pentru confortul tău, nu sunt plătiți pentru munca lor. Noi le mulțumim, mulțumește-le și tu!
 • Bucură-te de fotbal și de EURO 2020! Eşti unul dintre puținii care au șansa participării la acest eveniment special pe timp de pandemie. A day to remember!

DESCOPERĂ RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Structura Locală de Organizare UEFA EURO 2020 București