Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Vaslui a bifat un meci istoric cu selecţionata raionului Cantemir din Republica Moldova. Preşedintele AJF, Bogdan Gheorghiţă, i-a desemnat pe antrenorii Marian Tătaru şi Adi Racoviţă să formeze o selecţionată a judeţului Vaslui, cu care a participat la „Meciul Frăţiei”, menit să marcheze împlinirea a patru decenii de la înfiinţarea raionului Cantemir.

“În urma întâlnirii de la Braşov, între reprezentanţii AJF-urilor din România şi cei din Republica Moldova, alături de conducerea Federaţiei Române de Fotbal, am primit invitaţia de a merge la Cantemir, pe 25 martie, când s-au sărbătorit 40 de ani de la înfiinţarea raionului. A fost un meci amical, de la care nu au lipsit spectacolul şi voia bună. Este o primă colaborare între cele două asociaţii”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, președintele AJF Vaslui.

Vizita selecţionatei Vasluiului la Cantemir a fost facilitată de Slavic Cazacu, secretar al Asociaţiei Raionale de Fotbal Cantemir, Petru Malkov, preşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal Cantemir, şi Ion Dimcea, vicepreşedintele Consiliul Raional Cantemir.