Comuna Zorleni are două baze sportive de invidiat. Ultima a fost inaugurată zilele trecute și beneficiază de gazon de Superligă.

Lucrările la suprafața de teren au fost realizate de o firmă din Bârlad, investiția fiind finanțată prin Grupul de Acțiune Locală „Podul Înalt”. La această bază sportivă vor fi construite vestiare, iar tribuna va fi acoperită în totalitate.

„Noua bază sportivă cuprinde un teren de fotbal de dimensiuni omologabile, prevăzut cu instalație de iluminat nocturn, și o tribună pentru spectatori. Suprafața de teren este cu gazon natural, având parte de întreținerea permanentă, iar în urma testelor, chiar și cu trei jocuri consecutive, gazonul nu s-a deteriorat”, a spus Gheorghe Grădinaru, administratorul firmei care a realizat baza sportivă de la Zorleni.

Cea de-a doua bază sportivă se regăsește în localitatea Popeni și beneficiază de tribună acoperită, vestiare și iluminat nocturn.

Pe lângă cele două baza sportive, în comuna Zorleni au mai fost amenajate alte cinci terenuri sintetice multifuncționale.

ARTICOL DE CRISTI LAPA (VASLUI)