Punct final al ediției 2022 a Cupei Teleormanul. Turneul final, disputat pe 6 și 7 august, a fost câștigat de Voința Saelele 2017, după o finală disputată împotriva celor de la Astra Plosca. Peste 1500 de spectatori, o asistență impresionantă, au fost prezenți la eveniment.

În primul joc din semifinale, Astra Plosca a dispus cu scorul de 5-2 de Metalul Peretu. A doua semifinală a adus față în față cele mai bune echipe ale campionatului județean, Voința Saelele 2017 și Rapid Buzescu. După timpul regulamentar scorul a fost 0-0, iar la executarea loviturilor de departajare Voința Saelele s-a impus cu 4-2.

Ziua de duminică a început cu finala mică, disputată de Rapid Buzescu și Metalul Peretu. După un joc bun, peretenii au câștigat la limită, 1-0, gol marcat de Burcea (min. 90+1). A urmat marea finală, așteptată cu mare interes de numerosul public aflat pe „Comunalul” din Saelele. Gazdele au făcut o primă repriză excelentă și au marcat de trei ori, prin Gheldiu (min. 5), Sindie (min. 36, min. 43). A două parte a aparținut celor de la Astra Plosca, care au reușit să reducă din diferență prin cele două goluri marcate de Sfeatcu (min. 65) și Berceanu (min. 84). Insuficient pentru a duce meciul la loviturile de departajare, Voința Saelele a devenit câștigătoarea Cupei Teleormanul, ediția 49.

A urmat festivitatea de premiere, oficiată de Mircea Dumirescu, reprezentant Consiliul Județean Teleorman, Stan Prodan, Valentin Trăistaru, Valentin Badea și Catalin Cusca, membri ai Comitetului Executiv al AJF Teleorman. Turneul Cupa Teleormanul a fost dotat cu premii în valoare de 18.500 lei: Locul 1 – 7.000 lei, Locul 2 – 5.000 lei, Locul 3 – 3.000 lei, Locul 4 – 2.000 lei, Premiul Fair-Play – 1500 lei – Metalul Peretu.